KECMANOVIĆ ODRŽAO ČAS TENISA: Srpski teniser razbio Italijana i došao na korak do titule

Novosti online

08. 04. 2023. u 18:10

SRPSKI teniser Miomir Kecmanović pobedio je Italijana Marka Čekinata sa 6:3, 6:1 i plasirao se u finale turnira iz serije 250 u Eštorilu.

КЕЦМАНОВИЋ ОДРЖАО ЧАС ТЕНИСА: Српски тенисер разбио Италијана и дошао на корак до титуле

Foto: EPA-EFE/KIMIMASA MAYAMA

Fantastičan meč odigrao je 40. igrač na ATP listi. Od prvog momenta je krenuo da dominira. Prvi set je okončao sa dva brejka, mogao je da napravi i treći, ali je 96. na planeti uspeo da spase tri šanse rivala.

Drugi segment meča protekao je u totalnoj dominaciji Beograđanina, koji je rivalu takođe dva put oduzeo servis. Koliko je Miomir bio dominantan najbolje se može videti u tome da je momak iz Palerma tek u poslednjem gemu na meču imao prve brejk prilike, no nije ih iskoristio.

Kecmanoviću će ovo biti četvrto finale u karijeri, a drugo ove sezone (prethodno igrao u Delrej Biču). On će se za trofej boriti sa pobednikom meča Kasper Rud - Kenten Alis.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U RIMU: Novak Đoković pogođen flašom u glavu! (VIDEO)