JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE ĐOKOVIĆ NAJBOLJI: Novak dvojicu velikih rivala ostavio daleko iza

Novosti online

07. 04. 2023. u 16:18

NOVAK Đoković je po mnogima najbolji teniser svih vremena. Srpski as je rekorder u brojnim kategorijama, a po još jednom parametru je daleko ispred najvećih rivala, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

ЈОШ ЈЕДАН ДОКАЗ ДА ЈЕ ЂОКОВИЋ НАЈБОЉИ: Новак двојицу великих ривала оставио далеко иза

FOTO: Tanjug/AP

Naime, prvi igrač svete je do sada osvojio 93 titule, od toga 57 tako što je na putu do trofeja pobeđivao dvojicu ili više rivala koji su u Top 10 na ATP listi.

Švajcarac je na broju 39, a Španac je ovo uradio 37 puta. Ovo je još jedan pokazatelj koji najbolje oslikava Đokovićevu dominaciju.

Novak će u Monte Karlu (9-16. april) pokušati da osvoji novi trofej. Do sada je u Kneževili trijumfovao dva puta, 2013. i 2016. godine.

Podsetimo, posao će mu biti olakšan, s obzirom na to da na turniru iz serije 1000 neće nastupiti Karlos Alkaraz, Rafael Nadal i Feliks Ože-Alijasim.

BONUS VIDEO: Ovacije "delija", Novak Đoković bodri Zvezdu protiv Valensije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)