KAD NOVAKU KAŽETE "NE"... Legendarna Amerikanka upozorava na oluju Đoković

Novosti online

09. 03. 2023. u 09:22

NOVAK Đoković neće igrati u Indijan Velsu, neće ga biti ni u Majamiju. Amerikanci su zabranili Srbina, što "plaši" legendarnu teniserku.

КАД НОВАКУ КАЖЕТЕ НЕ... Легендарна Американка упозорава на олују Ђоковић

FOTO: Tanjug/AP

Twitter / Chris_Evert

 

Kris Evert, bivša broj jedan, kaže da je Đoković najopasniji kada ga "diraju".

- Što neko više govori Novaku da nešto ne može, on je sve odlučniji. Kada ima kontrolu situacije, to mu daje dodatno gorivo i čini ga odlučnijim da uspe i sve to nabije nekom u lice, da dokaže da je u pravu. Ponekad je kao antiheroj, čini se da mu uspeva da se izdigne iz svega kada je izazvan i neko mu kaže 'ne' - poručila je Kris Evert.

Kako će izgledati sve u Indijan Velsu, bez Novaka, pokazaće naredni dani.

- Sve je potpuno otvoreno kada Novak nije na turniru. Ako igra, on je uvek favorit. Čak i kada ne igra po svom punom rasporedu, jer ne može zbog toga što nije vakcinisan, mislim da sve to ne menja stvar. On je i dalje broj jedan na svetu. Igra li pun raspored ili tri četvrtine, u svačijoj glavi on je i dalje prvi.

Đoković je u januaru osvojio Australijan open, bez obzira na to što je na turniru vukao povredu zadnje lože.

- Bila sam zapanjena da može da igra u tim uslovima. Taj momak može da prebrodi bilo šta. Mentalno je tako jak i fokusiran na svoj cilj. Još jednom se pokazalo koliko je bio mentalno čvrst i voljan da osvoji tu titulu. To je zadivljujuće. On je sjajan i zato je broj jedan, jer ima taj mentalni, emotivni deo, uz paletu veština. Sve to mu je na visokom nivou, kombinovano, jači nego kod bilo kog drugog - zaključila je Amerikanka.

BONUS VIDEO: SVI SU DALEKO IZA: Koga je Novak „prešišao“ po broju nedelja kao Broj 1

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije