SVE KONTRA OD ĐOKOVIĆA! Medvedev otkrio: Pijem sa drugarima, jedem slatkiše, igram igrice...

Novosti online

06. 03. 2023. u 12:40

MARAT Safin je bio jedinstven u belom sportu. Rus je bio poznat kao kontroverzan teniser, a po završetku karijere je otkrio i da je pijan igrao finale Australijan opena.

СВЕ КОНТРА ОД ЂОКОВИЋА! Медведев открио: Пијем са другарима, једем слаткише, играм игрице...

FOTO: Tanjug/AP

Polako ali sigurno njegovim putem je krenuo Danil Medvedev. Iako na prvi pogled ne deluje da je ekscentrik poput Safina, Danil je otkrio novinarima u Dubaiju kako živi van terena.

- Radim na mentalnoj snazi. Imam stručno lice u svom timu. Iako to može da pomogne mnogima, te taktike, joga, istezanje, mene ne interesuju previše jer nekada ne mogu da radim savršeno stvari. Jedem slatkiše. Nekada idem u krevet kasno jer igram igrice. Dešava se i da pijem vikendom sa prijateljima. Ali verujem da ću se drugačije ponašati kasnije tokom karijere.

Rus je u svemu u kontri u odnosu na Novaka Đokovića koji je veliki profesionalac i sve je posvetio tenisu. A uz to Medvedeva su pitali koji mu je trofej najdraži.

- Teško je reći. Moram da izdvojim Ju-Es open, jer je grend slem. Teško mi je da izaberem jer ih stalno gledam. Ne mogu da izdvojim tri. Mada moram da kažem da volim trofej iz Sinsinatija jer u njega stavljamo cveće, kada kupim buket ženi. A pošto sam sada osvojio i ovaj, neka bude u top tri. Mada zapravo volim sve - odgovorio je Rus.

BONUS VIDEO - PEČAT NAJBOLjEG: Koje rekorde juri Novak Đoković

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave