''PONOSAN SAM NA REZULTATE KOJE OSTVARUJEM...'' Endi Marej nakon finala Dohe spomenuo i Đokovića

Novosti online

26. 02. 2023. u 12:50

Britanski teniser Endi Mari nije uspeo da osvoji titulu ni posle četiri godine, pošto je u finalu turnira u Dohi poražen od Danila Medvedeva sa 2:0, a pre meča prokomentarisao je i Novaka Đokovića.

ПОНОСАН САМ НА РЕЗУЛТАТЕ КОЈЕ ОСТВАРУЈЕМ... Енди Мареј након финала Дохе споменуо и Ђоковића

FOTO: AP

On je to pokazao i u Dohi, gde ga je savladao Medvedev. Ipak, pred sam finalni duel, Mari je pomenuo i Novaka Đokovića.

- Novak Đoković je navikao da se vraća iz teških situacija na meč loptama, svakako da se tako nešto pojavljuje u mislima igrača kada se približe cilju. Tako nešto i ja osećam sada - rekao je Mari, koji je posla finala ponovo pomenuo ciljeve, ali na drugačiji način.

- Jako je važno da imate ciljeve koji se razlikuju od onih pre pet ili deset godina. Imam ambicije da osvajam turnire i idem duboko na Grend slemovima, da ostvarim značajan broj pobeda u karijeri. Voleo bih da stignem do 800. pobede, mislim da mi nedostaje još 77 do toga. Imate te male stvari koje morate da čuvate da bi vas to motivisalo. Ponosan sam na rezultate koje ostvarujem uz sve što sam prošao - zaključio je Britanac.

Endi Mari bi na turniru koji sledi,u Dubaiju, mogao relativno brzo da se susretne sa Novakom Đokovićem, već u četvrtfinalu.

BONUS VIDEO: Trening košarkaša Srbije za odlučujuće borbe za Mundobasket

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO TO DOSAD NISMO ZNALI? Evo čemu služe poslednje rupe za pertle na patikama