ĐOKOVIĆ JURI TENISKU BESMRTNOST ALI I STVARA BUDUĆE ASOVE: "Novak u slobodno vreme pomaže razvoju talenata u Srbiji"

Tanjug

30. 01. 2023. u 16:25

TRENER na teniskoj akademiji Novaka Đokovića Boris Bošnjaković izjavio je izjavio je da je pobeda u Melburnu veoma bitna za samopouzdanje srpskog asa. On je dodao da Đoković juri besmrtnost u tenisu i postavlja nove rekorde kako bi i zvanično postao najbolji teniser svih vremena.

ЂОКОВИЋ ЈУРИ ТЕНИСКУ БЕСМРТНОСТ АЛИ И СТВАРА БУДУЋЕ АСОВЕ: Новак у слободно време помаже развоју талената у Србији

Tanjug/AP

Bošnjaković je za Tanjug rekao da je Đokovićeva pobeda značajna za njegovo samopouzdanje, kao i da potvrđuje sav trud i rad koji je on postavio u toku priprema.

Bošnjaković ističe da je tenis postao popularniji sport od kada je Novak na sceni.

- Tenis je postao popularniji sport od kada je Đoković na terenu. Imamo još četiri srpska tenisera koja su među 100 najboljih na svetu - naveo je Bošnjaković.

U Novakovom teniskom centru postoji mnogo talentovane dece, a Bošnjaković veruje da svi oni uz Đokovićevu pomoć mogu da dostignu njegov nivo. 

- U svoje slobodno vreme je već počeo, a i posle završetka karijere će nastaviti da se bavi razvojem talenata. Posvećenost, disciplina i odricanje je potrebna za jednog mladog sportistu da dostigne neki vrhunski nivo -zaključio je Bošnjaković.

BONUS VIDEO - OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova finala u Melburnu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!