VAŽNA ODLUKA SRBINA: Novak Đoković je prelomio pred meč sa Rubljovom

Novosti online

24. 01. 2023. u 09:16

POVREDA i dalje muči Novaka Đokovića, pa je odlučio da ne odstupi od novouspostavljene rutine na ovogodišnjem Australijan openu.

ВАЖНА ОДЛУКА СРБИНА: Новак Ђоковић је преломио пред меч са Рубљовом

FOTO: Tanjug/AP

Naime, srpski as je još jednom odlučio da preskoči trening na slobodan dan između dva susreta, pa će odraditi samo zagrevanje u sredu rano ujutru po srpskom vremenu pred meč četvrtfinala protiv Andreja Rubljova (ne pre 9.30).

Razmišljao je dugo srpski as šta će uraditi, nije bio do kraja siguran ni nakon završenog posla protiv Aleksa de Minora (6:2, 6:1, 6:2), ali je odlučio da ne menja previše.

- Još ćemo videti da li ćemo da nastavimo sa rutinom netreniranja između jer to za sada funkcioniše kako treba. Naznake su odlične, ali neću još da slavim - poručio je Đoković neposredno nakon meča prethodnog kola.

Đoković je do sada tri puta igrao protiv Rubljova. Slavio je dva puta u Torinu za 69 minuta, a jedini put je poražen u finalu turnira u Beogradu.

BONUS VIDEO: Partizan dobio milionski ugovor od novog sponzora

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)