IZBACILI IH, PA VRATILI... Pijani provokatori opet na meču Novaka Đokovića

Novosti online

24. 01. 2023. u 09:02

Srpski teniser Novak Đoković prošao je u četvrtfinale Australijan opena i protiv Andreja Rubljova pokušaće da obezbedi prolaz u polufinale prvog grend slema sezone.

ИЗБАЦИЛИ ИХ, ПА ВРАТИЛИ... Пијани провокатори опет на мечу Новака Ђоковића

Foto: Profimedia

Na mečeve srpskog asa dolaze i neki pijani navijači sa samo jednim ciljem - da provociraju i da prave haos. Oni su izbačeni na meču drugog kola, pa su se opet pojavili i u četvrtoj rundi.

U duelu sa Enzom Kuakoom (Francuska) je Đoković tražio od sudije da ih izbaci sa tribina, što se i desilo, ali su oni došli i na meč protiv Aleksa de Minora. Jedan od navijača srpskog asa ih je slikao na tribinama.

Za razliku od druge runde, protiv Australijanca nisu pravili haos. Zašto? Zato što su organizatori ovog puta bili spremni i odmah su poslali predstavnike obezbeđenja tu.

- Ovi idioti su bili tu ponovo. Žao mi je njihovih roditelja i idola. Srećom, obezbeđenje je odmah prišlo i ućutkalo ih je, seli su odmah pored njih. Stvarno sam želeo da budu tu i da vide Novakovu meč-loptu. Otišli su, nisu želeli to da gledaju. Naša pobeda uništila je njihov dan - napisao je Jerik, Kazahstanac koji prati Novaka još od turnira u Astani.

BONUS VIDEO Koreča za Novosti: Važno da je Đoković osetio ljubav navijača u Australiji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024