"NOLE, DA LI ME SE SEĆAŠ"? Hit razgovor Jelene Dokić i Novaka Đokovića

Novosti online

21. 01. 2023. u 13:14

NOVAK Đoković je u tri seta savladao Gregora Dimitrova, teško je bilo na terenu, muči se Srbin sa povredom, ali na kraju je bilo i te kako zaniljmivo.

НОЛЕ, ДА ЛИ МЕ СЕ СЕЋАШ? Хит разговор Јелене Докић и Новака Ђоковића

Foto: Tviter

Nole, kao i uvek ekstra raspoložen napravio je fenomenalnu atmosferu na Rod Lejver areni, kada je posle meča uradio intervju sa Jelenom Dokić.

- Drago mi je da te vidim Jelena, nisam te video godinama - počeo je Novak.

Dokićva je odgovorila iz topa...

- Da li pamtiš kada sam te prvi put videla ovde na Australijan openu?"

"2007... Ne, 2006"

"Da, 2006."

"Došao si ovde 2008. i rekao si 'Zdravo, ja sam Novak Đoković, da li me se sećaš?'. Rekla sam ti - 'Da, sećam te se, a nisam te se sećala, jer smo se sreli dve godine ranije. Sada definitivno znam ko si", nasmejala se Jelena.

"Da ti uzvratim komplimente, ugledao sam se na tebe. Igrala si za Australiju, ali dolaziš iz našeg regiona, govorimo isti jezik, bila si velika zvezda u to vreme, bio sam srećan što sam mogao da igram sa tobom. Sjajno je videti te ponovo", odgovorio joj je Novak

- Moje je bilo zadovoljstvo", rekla je Jelena Dokić.

Podsećanja radi, Jelena Dokić rođena je u Osijeku 1983, iz kojeg je izbegla 1991. i preselila se u Sombor, a 1994. je sa porodicom prešla u Australiju. U toj zemlji je postala jedna od najuspešnijih teniserki sveta, predstavljala ju je na Olimpijskim igrama i čak se u Sidneju 2000. borila za medalju sa još jednom teniserkom srpskog porekla, Amerikankom Monikom Seleš.

Početkom 21. veka počela je da igra za Jugoslaviju, a karijeru je ipak završila pod zastavom Australije, od 2006. do 2014, kada je definitivno rekla da je kraj. Od tenisa je zaradila 4,4 miliona dolara i osvojila je šest titula.

Na grend slemovima je najveći rezultat napravila na Vimbldonu 2000, kada je igrala u polufinalu.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (5)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave