NADAL OVO NE PAMTI: Čeka ga ozbiljni pad na ATP listi, Rafa ovo nije doživeo od 2005. godine!

Novosti online

18. 01. 2023. u 09:20

ŠPANSKI teniser Rafael Nadal eliminisan je u drugom kolu Australijan opena. On je u Melburnu pre godinu dana osvojio titulu, a sada je poražen od Makenzija Mekdonalda 3:0 u setovima.

НАДАЛ ОВО НЕ ПАМТИ: Чека га озбиљни пад на АТП листи, Рафа ово није доживео од 2005. године!

Tanjug/Ap

Nadal je prošle godine kao šampion osvojio 2000 bodova. Šokantno je da je osvajač 22 grend slema u karijeri ove sezone odbranio svega 45 ATP bodova.

Projekcije su da će na narednoj ATP listi imati 3815 bodova. Sigurno je da bi mogao da ispadne iz top 5, ali to nije ono najgore.

Zavisno od kretanja rezultata ostalih tenisera, Nadal bi mogao da ispadne i iz prvih deset na ATP listi. Što bi bio prvi put još od 25. aprila 2005. godine da se to dogodi.

Takođe, pitanje je kada će se Španac, koji je danas zadobio i povredu, vratiti na teren. Nakon detaljnijih pregleda biće jasno da li je povredio butinu ili kuk.

BONUS VIDEO: NEPOZNATI AUSTRALIJAN OPEN: Ovo možda niste znali o poznatom turniru

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna