VATERPOLISTI NOVOG BEOGRADA GOSTI MARSELJA U LŠ: Bez braće Rašović ali pobednički od starta

V. N.

11. 01. 2023. u 07:45

ONAKO kako su završili 2022. žele da počnu i novu godinu - pobednički. Vaterpolisti Novog Beograda večeras (20.00), u petom kolu grupe B Lige šampiona u Marselju, izlaze na megdan francuskom prvaku, rešeni da osvoje sva tri boda.

ВАТЕРПОЛИСТИ НОВОГ БЕОГРАДА ГОСТИ МАРСЕЉА У ЛШ: Без браће Рашовић али победнички од старта

FOTO: M. Vukadinović

Svesni su da ih očekuje i veoma težak zadatak protiv ekipe koju predvodi naš Andrija Prlainović.

- Veoma respektujemo Marselj. Do sada su osvojili samo četiri boda i taj učinak nije realan, jer su igrama i kvalitetom zaslužili više. Očekuje nas veoma teška utakmica, pre svega zbog činjenice da je dve trećine našeg tima u proteklom periodu bilo odsutno zbog obaveza u nacionalnim timovima. Priključili su nam se pre par dana, što je otežavajuća okolnost u pripremi utakmice. Ne možemo da računamo na braću Rašović jer se Strahinja oporavlja od povrede ramena, dok je Viktor bio bolestan. U svakom slučaju, očekuje nas teško gostovanje, ali ako budemo na našem maksimumu, možemo da se nadamo osvajanju sva tri boda - ističe strateg Novog Beograda Živko Gocić.

Kapiten šampiona Srbije i pobednika Regionalne lige Dušan Mandić očekuje težak i neizvestan meč u Marselju:

- Prošlu godinu smo završili na način kako smo hteli, pobedom protiv Breše, a trijumfalno želimo da započnemo i 2023. Januar je za nas takmičarski veoma zahtevan mesec, jer, osim izazova u Ligi šampiona, imamo turnir Jadranske lige, kao i završnicu Kupa Srbije. Borba za prvi trofej u sezoni je naš prioritet i zato je ovo veoma bitan trenutak za nas. Nadam se da ćemo pružiti sve od sebe, da ćemo biti dorasli izazovu u Francuskoj i da ćemo zabeležiti pobedu. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)