DRAMA U AUSTRALIJI: Novak Đoković zbog povrede ranije napustio teren

Novosti online

11. 01. 2023. u 08:08 >> 08:15

NOVAK Đoković je ranije morao da napusti teren tokom trening meča protiv Danila Medvedeva. On je na polovini meča tražio pomoć lekara zbog problema sa kolenom leve noge.

ДРАМА У АУСТРАЛИЈИ: Новак Ђоковић због повреде раније напустио терен

Tanjug/ap

Predviđeno je da trening meč sa Rusom traje 75 minuta, a nakon 36 Novak je odlučio da se povuče zbog povrede koja mu je otežala kretanje u tim trenucima.

Imao je Novak vođstvo 3:1, a potom je Medvedev dobio dva naredna gema. Usledila je ponovo mini serija Srbina ivođstvo 5:4. Nakon čega je Nole morao da odustane, prenose mediji u Australiji.

Na sterenu ga je zamenio španski veteran Pablo koji je nastavio da igra protiv Medvedeva.

Novak bi u petak trebalo da igra jedan egzibicioni meč protiv Nika Kirjosa, a karte za taj duel rasprodate su za samo 58 minuta.

S druge strane, Novak je protiv Medvedeva nedavno u polufinalu Adelejda takođe imao problema sa povredom, kada je dobio medicinski tretman zbog tetive. Na kraju je poručio da je sve u redu i da ništa nije ozbiljno.

BONUS VIDEO: USPESI SRPSKOG SPORTA U 2022. Godina individualnih sportista

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)