NADAL OVO UOPŠTE NIJE HTEO: Loš početak sezone za slavnog Španca

Novosti online

01. 01. 2023. u 15:52

RAFAEL Nadal se nadao da će početak nove sezone biti dobar. Ipak, desilo se suprotno. Španija je već u grupnoj fazi završila učešće u novoformiranom takmičenju Junajted kup.

НАДАЛ ОВО УОПШТЕ НИЈЕ ХТЕО: Лош почетак сезоне за славног Шпанца

FOTO: Tanjug/AP

"Furija" je izgubila od Velike Britanije sa 3-1, a ispala je zbog toga što je ostrvska selekcija ostvarila oba trijumfa.

Španija je bila sigurna da će Nadal doneti jedan bod, ali on je neočekivano izgubio od Kamerona Norija. Nakon toga je Keti Svon pobedila Nuriju Parizas Dijas, nadu "furiji" je vratila Paula Badosa trijumfom nad Herijet Dart. Ključni poen Britaniji doneo je Dan Evans koji je savladao Alberta Ramosa.

Još jedan meč ostao je Španiji. To je duel sa selekcijom Australija, no on neće imati nikakav rezultatski značaj. Nadal će igrati sutra od 9 časova protiv Aleksa de Minora.

Podsetimo, Rafa se priprema za Australijan open koji se igra od 16. do 29. januara, a "bik sa Majorke" brani titulu na prvom grend slemu u sezoni.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PENZIJA ZA NEKADAŠNJEG TOP 10 IGRAČA: Teniser koji iz sedam mečeva nema pobedu protiv Đokovića kači reket o klin