JEZIVE SCENE: Novak Đoković je proživeo pakao u Torinu! Svet brine za zdravstveno stanje srpskog asa (VIDEO)

Novosti online

18. 11. 2022. u 22:23

NOVAK Đoković pobedio je danas Danila Medvedeva sa 2:1, po setovima 6:3, 6:7 i 7:6 i osigurao je plasman u polufinale ATP turnira koji se igra u italijanskom Torinu. Ipak, nakon meča uveliko se priča o paklu koji je sprski teniser kratkotrajno proživljavao tokom drugog seta.

ЈЕЗИВЕ СЦЕНЕ: Новак Ђоковић је проживео пакао у Торину! Свет брине за здравствено стање српског аса (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Naša teniska ikona zabrinula je ceo svet, koji se pitao šta se dešava sa jednim od najspremnijih i najboljih tenisera u istoriji.

Đoković je lagano uzeo prvi set sa 6:3, ali Medvedev se vratio u drugom kojeg je uspeo dobiti u taj-brejku sa 7:6.

A onda...

u završnici drugog seta Đoković je priredio pravu dramu i scene su bile zaista jezive gledaocima u dvorani, ali i onim pored ekrana.

Iscrpljeni Novak izgledao je užasno. Sedeo je na klupi, tresao se kao da ima groznicu, a onda se pokušao oporaviti polivajući se vodom.

Na kraju uspeo je da prebrodi i ove nedaće i da se ponovo čudesno regeneriše i demonstrira svoju tenisku magiju. Srbija se nada da je i u satima nakon završenog meča zdravstveno stanje "kralja belog sporta" dobro.

Ukoliko je sve u redu, polufinalni meč Noleta igraće se u subotu, a očekuje se da neće početi pre 14 časova. Poznato je i sa kim će Novak Đoković ukrstiti koplja u Torinu na putu ka finalu. 

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite onlajn svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče".

Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Poručite još danas vaš primerak ovog remek dela koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)