ŠAMAR TENISKOJ LEGENDI: Nije zaslužio da ovako završi karijeru

Novosti online

17. 10. 2022. u 18:19

LEGENDARNI italijanski teniser Andreas Sepi najavio je završetak karijere, a nema sumnje da ovakav kraj uspešne bajke nije zaslužio.

ШАМАР ТЕНИСКОЈ ЛЕГЕНДИ: Није заслужио да овако заврши каријеру

Foto arhiva VN

Tridesetsedmogodišnji teniser najavio je kraj karijere, a on će proteći bez oproštaja na turniru, a za to krivicu snosi italijanski teniski savez.

- Voleo bih da igram u Firenci ili Napoliju i da se tako oprostim od tenisa, ali nažalost Teniski savez Italije mi nije to dopustio, rekavši da bi 'davanje specijalne pozivnice igraču koji ide u penziju bilo bacanje iste', otkrio je Sepi na društvenim mrežama.

Ukoliko je Sepijeva izjava istinita, radi se o veliko sramoti predstavnika "belog sporta" u Italiji, s obzirom da su kroz istoriju specijalne pozivnice upravo služile kako bi se odala profesionalna počast nekim velikanima.

Italijan je u karijeri osvojio tri titule, Istborn, Srbija open i Moskvu, neko vreme je bio i u Top 20 na svetskoj listi (18. mesto), trenutno zauzima 257. mestu ATP rang liste.

- To što Andreas Sepi nije dobio specijalnu pozivnicu na ATP turnir u Italiji kako bi završio karijeru je komedija. Imao je briljantnu karijeru, predstavljao je svoju zemlju na Dejvis kupu i Olimpijskim igrama i Savez Italije ne može da mu da vajld-kard? Patetično, podelio je svoj stav Australijanac Džon Milman.

BONUS VIDEO: SASTANAK VUČIĆA I ĐOKOVIĆA: Ovako je izgledao susret predsednika Srbije i najboljeg tenisera

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)