ĐOKOVIĆ JE FANTASTIČAN, ALI... Danil Medvedev ima paklen plan

Novosti online

08. 10. 2022. u 08:55

Novak Đoković i Danil Medvedev sastaće se u subotu od 14 časova u polufinalu turnira u Astani i jasno je da će to biti finale pre finala.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ФАНТАСТИЧАН, АЛИ... Данил Медведев има паклен план

FOTO: AP

Rus i Srbin dosad su deset puta ukrštali rekete, a Novak je bolji u međusobnom skoru 6-4. Ipak, Medvedev ima svoju računicu i plan i veruje da može da savlada velikog rivala i prijatelja kojem niko nije uspeo da uzme set na poslednja dva turnira.

Novak deluje samouvereno i ruši prepreke pred sobom, kao i najboljim danima. Osetio je to na sopstvenoj koži Rus Karen Hačanov (6:3, 6:4), ali to nije zabrinulo najboljeg ruskog tenisera Danila Medvedeva.

- Ne sećam se da sam pobedio Novaka na sporoj podlozi, ali sam uspevao na brzim terenima. Sviđa mi se kakav je teren u Astani i balans loptica. Ovde se osećam kao kod kuće. Uvek je teško igrati protiv Đokovića. U Njujorku sam se dobro pripremio, ali je u Parizu promenio taktiku. Očekujem veliku borbu i nadmudrivanje“, konstatovao je Rus.

Medvedev je takođe u izuzetnoj formi, razbio je četvrtfinalu Španca Roberta Bautistu Aguta, kojem je prepustio samo dva gema - 6:1, 6.1.

Pre Novaka i Danila na teren u polufinalu Astane će Andrej Rubljov i Stefanos Cicipas.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)