NIKO MU NIŠTA NE MOŽE: Novak Đoković i podvig zbog koga se rivalima vrti u glavi

Novosti online

08. 10. 2022. u 08:40

NOVAK Đoković se plasirao u polufinale Astane, a da se skoro nije oznojio. Srbin je pomeo konkurenciju i bez izgubljenog seta došao do duela sa Danilom Medvedevim.

НИКО МУ НИШТА НЕ МОЖЕ: Новак Ђоковић и подвиг због кога се ривалима врти у глави

FOTO: Tanjug/AP

Naime, osvajač Vimbldone posle sjajnog turnira u Tel Avivu igra odlično i u Kazahstanu, a jedan od podataka je i taj da na putu do završnice oba turnira nije imao ni najmanjih problema.

Ono što deluje nestvarno je podatak da Đoković u poslednjih pet meseci nije izgubio set ako se ne računaju gren slemovi i egzibicija na Lejver kupu.

Od trenutka kada je Novak izgubio od Karlosa Alkarasa na Mastersu u Madridu, Novak je igrao na Mastersu u Rimu, Tel Avivu i Astani i nije dopustio set nijednom rivalu i trenutno ima skor od 26 dobijenih naspram nula izgubljenih setova.

Novak je redom pobeđivao i ostavljao na nuli sledeće igrače: Aslan Karacev, Sten Vavrinka, Feliks Ože Alijasim, Kasper Rud, Stefanos Cicipas, Marin Čilić, Pablo Anduhar, Vasek Pospišil, Roman Safijuljin, Kristijan Garin, Botik van de Zandšulp, Karen Hačanov.

Đoković je napravio impresivan podvig, ali biće mu teško da ga održi. U polufinalu Astane, srpski as igraće protiv Danila Medvedeva koji je neverovatno dobrom partijom protiv Roberta Bautiste Aguta najavio novi spektakl sa srpskim teniserom od 14 časova po našem vremenu. 

BONUS VIDEO: Novak Đoković i trening sa Kecmanovićem

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ALKARAZ NASTAVIO DA TONE: Evo do kada niko neće moći da ugrozi Novaka Đokovića na prvoj poziciji ATP liste