MARI BIRA ĐOKOVIĆA PRE SVIH: Novak i ja bismo bili dobri

Novosti online

22. 09. 2022. u 17:14

SVI ljubitelji tenisa će ove godine posebno obratiti pažnju na Lejver kup, ne toliko zbog toga što učestvuju zvučna imena, koliko zbog kraja karijere Rodžera Federera. O tome, ali i sa kim bi voleo da igra dubl pre početak takmičenja govorio je Endi Mari.

МАРИ БИРА ЂОКОВИЋА ПРЕ СВИХ: Новак и ја бисмо били добри

Foto AP

Britanac ne može da sakrije oduševljenje što je deo ovog takmičenja, posebno na oproštaju od tenisa jednog od najboljih igrača u istoriji.

- Posle svih sjajnih stvari koje smo delili na terenu i van njega, da budem deo ovog istorijskog momenta je zaista sjajna i nezaboravna stvar. Zaista sam uzbuđen i nadam se da ću moći da odigram na dobrom nivou i da svi zajedno možemo da napravimo dobru zabavu. Možda i da dobijemo neki meč. Nadam se da će i navijači da budu raspoloženi da daju veliku podršku. Videti Rodžera još jednom na terenu će biti zaista sjajno. Veoma sam srećan zbog toga - rekao je Mari.

Iksusni 35-godišnjak zna sa kim bi igrao dubl.

- Razgovarali smo sinoć o tome, o različitim kombinacijama. Naravno, kapiten će odlučiti, imamo mnogo sjajnih opcija. Mislim da bismo Novak i ja bili dobri. Biće zabavno ponovo igrati sa Novakom, 2006. je bila jako davno. Imao sam kosu tada - istakao je Endi, a onda se na njegove reči nadovezao i Đoković.

- Ja sam verovatno najgori dubl igrač u celom timu, ali ako nas izaberu nadam se da ćemo uspeti nekoga da pobedimo. Prošli put smo izgubili oba meča - istakao je srpski as.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna