NOVI ŠOK U NJUJORKU: Kirjos ispao pa dobio napad besa, zbog ovoga ga čeka još veća kazna

Novosti online

07. 09. 2022. u 09:08

NIK KIRJOS je uspeo da sa Ju-Es opena eliminiše Danila Medvedeva koji je zbog tog poraza ostao i bez prvog mesta na ATP listi. Rusa je u četvrtfinalu, neočekivano ali zasluženo, osvetio zemljak Karen Hačanov koji je bio bolji od Australijanca 7:5, 4:6, 7:5, 6:7(3), 6:4.

НОВИ ШОК У ЊУЈОРКУ: Кирјос испао па добио напад беса, због овога га чека још већа казна

Foto: AP

Kirjos je, nakon što su sa turnira otpali Medvedev i Nadal, slovio za jednog od favorita za osvajanje Ju-Es opena, pa mu je zbog toga ovaj poraz teško pao.

Nakon što se pristojno pozdravio sa Hačanovim na mreži, usledio je njegov dobro poznati šou, za koji smo poslednjih meseci mislili da ga je prerastao.

Prvo je tri puta udario reket o teren, a kad ga ni to nije smirilo, iz torbe je izvadio rezervni koga je takođe polomio. Zbog toga ga čeka novčana kazna, možda i veća od one koju je platio zbog pljuvanja prema svom boksu u meču protiv Benžamena Bonzija.

Inače, Kirjos je ispao i u dublu sa Kokinakisom, a i na tom meču je pravio skandal. Posle jednog poena nepristojno je gestikulirao na račun protivnika koga je majstorski lobovao. Na njegovu žalost, bio je to poslednji poen na meču koji su on i Kokinakis osvojili. Britanac Lojd Glaspol i Finac Hari Helievara rešili su super tajbrejk u svoju korist i otišli na megdan Farahu i Kabalji koji su ipak izgubili.

 

Hačanov je plasmanom u polufinale ostvario svoj najveći grend slem uspeh, a u petak će se protiv Ruda boriti za plasman u finale. Ukoliko izgubi, Norvežanin bi mogao da postane 28. teniser na čelu ATP liste.

U donjem delu žreba tek treba da se odigraju četvrtfinalni mečevi u kojima se sastaju Rubljov - Tijafo i Siner - Alkaraz. Mladi Španac takođe ima šansu da postane broj jedan. Za to je i njemu potreban plasman u finale, ali ako ga tamo bude čekao Rud, pobednik tog meča biće novi broj jedan. U slučaju da nijedan od njih ne dođe do borbe za titulu, na čelo ATP liste se, uprkos porazu u četvrtom kolu, vraća Rafa Nadal.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (1)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu