KAKAV JE TO JU-ES OPEN AKO NA NJEMU NE IGRA ĐOKOVIĆ? Američki ljubitelji tenisa besni zbog odnosa prema Novaku - "Napravili ste cirkus!"

Novosti online

20. 08. 2022. u 10:08

ODGOVOR na pitanje iz prvog dela naslova ovog teksta je nasmejao brojne tviteraše koji učestvuju u kampanji "LetNovakPlay".

КАКАВ ЈЕ ТО ЈУ-ЕС ОПЕН АКО НА ЊЕМУ НЕ ИГРА ЂОКОВИЋ? Амерички љубитељи тениса бесни због односа према Новаку - Направили сте циркус!

FOTO: EPA

Ostalo je samo devet dana do početka poslednjeg grend slema sezone, a sve su manje izgledi da će se u žrebu naći ime trostrukog šampiona Otvorenog prvenstva SAD.

Ipak, Novakovi navijači ne odustaju od prozivki na račun Ju-Es opena, a u kampanji "LetNovakPlay" imaju podršku i ostalih ljubitelja tenisa, bez obzira za koga navijaju.

Najoriginalniji tvit, kao odgovor na objavu zvaničnog nalog Ju-Es opena da turnir počinje za deset dana, glasio je:

- Ju-Es open bez "džokera" je kao venčanje bez mladoženje.

Na sve to, organizatori Ju-Es opena se prave mrtvi, kao da se ništa ne dešava. Oglasili su se pre više od mesec dana sa obaveštenjem da odluka o Novakovom nastupu nije na njima nego zavisi od toga da li će ga vlasti SAD pustiti u zemlju. To je 

- Zašto se ne uključite u kampanju da Novaka puste da nastupi? Ne postoji medicinski razlog zašto se ne bi takmičio. Trebalo bi da se konsultujete sa vlastima, teniski navijači su prevareni!

Ljubitelji tenisa su izgleda odlučili da dignu glas, kada već Američka teniska federacija ćuti:

Da li je vaš plan da se pravite tokom celog turnira da on ne postoji. Primetili smo vaše ćutanje i mnogo nas ima. Borite se za svoje sportiste u pravom sportskom duhu ili zatvarajte ovaj cirkus - poručio je jedan besni tviteraš.

Bonus video - Slovenci pohrlili da vide Jokića, Dončića i Novaka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!