NOVAK ĐOKOVIĆ "BOCNUO" KIRJOSA: "Ako ovo uradiš, osvajaš grend slem" (FOTO)

Novosti online

08. 08. 2022. u 18:30

NOVAK Đoković i Nik Kirjos od početka ove 2022. godine gaje pravo tenisko prijateljstvo, a ako je verovati onome što smo videli u prethodnih nekoliko nedelja, neće uskoro stati.

НОВАК ЂОКОВИЋ БОЦНУО КИРЈОСА: Ако ово урадиш, освајаш гренд слем (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković je preživeo pravu noćnu moru prilikom ulaska u Australiju, gde mu na kraju nije bilo dozvoljeno da učestvuje na Australijan openu, a Australijanac je bio najglasniji u podršci Novaku.

Sudbina ih je potom spojila na Vimbldonu, gde je Đoković nakon finala, koje je osvojio, "ostao dužan večeru" rivalu, a na kraju su se na društvenim mrežama dogovorili da u njoj uživaju na Ju-Es openu. Ipak, moraće još malo da sačekaju, po svemu sudeći nećemo videti Novaka u Njujorku osim ukoliko se nešto drastično ne promeni u politici SAD prema nevakcinisanim putnicima u zemlju.

Nedavno je Srpski teniser objavio snimak svog treninga kapuere a usledio je odgovor Nika Kirjosa koji mu je poručio "u velikim sam problemima ako je ovo potreno da vežbam za osvajanje grend slema".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)

Australijanac je igrao prethodne nedelje na Siti open turniru u Americi, gde je savladao u finalu singla Jošihita Nišioku (6:4, 6:3), a potom i u dublu u paru sa Džekom Sokom, savladali su Ivana Dodiga i Ostina Krajičeka rezultatom 7:5, 6:4.

Podelio je Kirjos radost sa fanovima na Instagramu, a u komentare je "uleteo" Novak Đoković koji mu je čestitao porukom koja je nasmejala sve.

- Čestitam čovekče, kakva nedelja. Samo dodaj trening kapuere u svoj dnevni režim treninga i sigurno osvajaš grend slem turnir, napisao je Đoković.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

MEĐUNARODNI DAN ŽENA I DEVOJAKA U NAUCI: Prilika za promovisanje i priznavanje njihove uloge i značaja