ĐOKOVIĆ NA STUBU SRAMA AMERIKANCA: Novak se oglasio, a novinar ga neopravdano napao (FOTO/VIDEO)

Novosti online

31. 07. 2022. u 10:57 >> 11:04

NOVAK Đoković ne prestaje da izaziva polemiku javnosti oko toga da li mu treba dozvoliti da učestvuje na Ju-Es openu.

ЂОКОВИЋ НА СТУБУ СРАМА АМЕРИКАНЦА: Новак се огласио, а новинар га неоправдано напао (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Novak Đoković iznenađen je velikom podrškom koju dobija od navijača širom sveta, oglasio se i objavom u kojoj se zahvalio najvernijim pristalicama.

- Želim samo da iskoristim priliku da podelim sa vama koliko mi znači vaša podrška i ljubav koju mi šaljete ovih dana. Nisam je očekivao u tolikom broju i zato je moja zahvalnost i veća! Stvarno od srca veliko hvala, poručio je osvajač 21 grend slem titule i dodao:

- Velika mi je čast što toliko ljudi podržava moju karijeru i želi da me vidi ponovo na terenima širom sveta. Ja nastavljam da se pripremam i treniram kao da ću se takmičiti dok iščekujem odgovor da li postoji bilo kakva mogućnost da putujem u Ameriku. Hvala vam i držite mi palčeve.

Podsetimo, pravila koja i dalje važe u SAD nalažu da neamerički državljani ne mogu da uđu u zemlju bez vakcine. Naravno, Đoković je ostao veran svojim principima i najavio je da se neće vakcinisati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

Izrazio je i oduševljenje pokretom "LetNovakPlay" (Pustite Novaka da igra) kom su se pridružile mnoge poznate ličnosti u Americi, kao i političari.

Međutim, ima i onih koji ovo vide jeftino "kadriranje" za kojim nema potrebe. Tako je američki novinar i kolumnista "Sports Ilustrejteda", Džon Verthajm, vrlo grubo odgovorio Đokoviću:

- Svi smo umorni od ovog plesa, ali ovakvo pasivno kadriranje ne može da prođe bez komentara. Zar on nema nekog savetnika koji će mu reći: "postoji način da putuješ, samo je potrebno da pratiš pravila, koliko god da ti se ne sviđaju i da im zameraš. Drži se svojih uverenja, samo napred. Ali ovde imaš pravila" - napisao je Verthajm na Tviteru.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna