"ZASLUŽIO SAM NJEGOVO POŠTOVANJE"! Nik Kirjos o odnosu sa Novakom Đokovićem, pomenuo i Nadala

Novosti online

08. 07. 2022. u 14:24

NIK Kirjos je specifičan po mnogo čemu, takav je bio i danas na Vimbldonu, kada je iznenada sazvao konferenciju za medije, okupivši novinare širom sveta.

ЗАСЛУЖИО САМ ЊЕГОВО ПОШТОВАЊЕ! Ник Кирјос о односу са Новаком Ђоковићем, поменуо и Надала

FOTO: AP

- Kao takmičar hteo sam da igram taj meč protiv Nadala. Želeo sam da vidim treće poglavlje mečeva protiv Nadala na Vimbldonu. Nadam se da će se oporaviti.

On je istakao da planira ozbiljno da radi.

- Danas ću raditi duži trening da ostanem u formi. Moram da održim nivo adrenalina, moram u finale bez iskustva polufinala. Odmoriću se, imao sam šokantan san, bio sam uzbuđen i nervozan.

On je dodao koliko je značajano bilo osvajanje Australijan opena u dublu.

- Dubl u Australiji mi je pomogao da dođem do grend slem nivoa, pobediš meč i imaš jedan dan odmora i tako dve nedelje. Možeš da istražiš grad, imaš vremena za odmor, ranije u toku karijere nisam shvatao koliko su bitni dani odmora.

On se potom osvrnuo i na Novaka Đokovića.

- Bilo je zanimljivo medijima i svima koji gledaju. Stao sam uz njega tokom drame na Australiji, tada sam zaslužio njegovo poštovanje. Dopisivali smo se svakodnevno i nadam se da ćemo igrati u finalu.

Kirjos je govorio i o plasmanu u finale.

- Volim tenis, ali i volim da se takmičim, da igram protiv nekog, pobedio ili izgubio u finalu biću srećan. Nisam nikad mislio da ću sa 27 godina igrati u finalu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)