OGLASILA SE DEVOJKA KOJA SE VEZALA ZA MREŽU NA ROLAN GAROSU: "Nikoga nije briga što ćemo svi da umremo" (VIDEO)

O. M.

04. 06. 2022. u 16:43

FRANCUSKI mediji otkrili su identitet devojke koja se vezala za mrežu tokom polufinala Rolan Garosa u petak veče.

ОГЛАСИЛА СЕ ДЕВОЈКА КОЈА СЕ ВЕЗАЛА ЗА МРЕЖУ НА РОЛАН ГАРОСУ: Никога није брига што ћемо сви да умремо (ВИДЕО)

FOTO: AP

Jedna od neočekivanih tema Roland Garosa je devojka koja je u petak prekinula polufinale Marina Čilića i Kaspera Ruda.

Nije dugo trebalo da se sazna ime ovog "uljeza" i zašto je to napravila, a oglasila se i ona sama, saopštenjem u kome je uputila javno izvinjenje akterima polufinala Čiliću i Rudu i objasnila da je to uradila zbog nečega što je veće od tenisa.

Podsećamo, u šestom gemu trećeg seta mlada dama je uletela na teren Šatrijea i lancem se privezala za tenisku mrežu. Nosila je majicu sa natpisom "Imamo još 1028 dana". Prekid je trajao 15-ak minuta dok je nisu iznesli s terena.

Prema pisanju francuskih medija reč je o 22-godišnjoj Alize , aktivistkinji pokreta "Dernije Renovasjon" (Poslednja obnova) koja na razne načine pokušava da probudi svest kod ljudi zbog klimatskih promena dok nije kasno, ali njihovi protesti nisu nasilni i ne uključuju uništavanje tuđe imovine.

- Oprostite što sam prekinula vaš meč, ali sve su oči sada uprte u Roland Garos. Nikoga nije briga kada pravimo proteste za klimu, da ćemo svi umreti, pa smo odlučili da delujemo ovde. Vreme je da se suočimo sa realnošću. Svet u koji nas vode političari je svet u kome ni Roland Garos više neće moći postojati - objavila je Alize.

Kasper Rud se bolje snašao posle prekida pa je izborio svoje prvog RG finale u kome ga čeka kralj šljake Rafael Nadal. Meč za "Kup musketara" na programu je sutra, a danas smo saznali ime nove šampionke Rolan Garosa u konkurenciji dama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!