NOVAK PRVI PUT PROTIV VAJDE: Đoković saznao rivala u drugom kolu Rolan Garosa

Č. V.

24. 05. 2022. u 16:22

NOVAK Đoković će prvi put u karijeri igrati meč u kojem Marjan Vajda neće biti na njegovoj strani.

НОВАК ПРВИ ПУТ ПРОТИВ ВАЈДЕ: Ђоковић сазнао ривала у другом колу Ролан Гароса

FOTO: N. Paraušić

Slovački trener od nedavno radi sa Aleksom Molčanom i upravo je on rival najboljeg tenisera sveta u drugom kolu Rolan Garosa.

I sam Novak je istakao da ne bi voleo da se sastane sa Vajdom, ali to je neminovnost i to ćemo videti u "Bulonjskoj šumi".

- Pisao sam Marjanu pre par dana i videli smo se juče i danas. Kad sam video žreb, nije mi bilo svejedno. Ne znam kako ću se osećati na terenu, Molčan je protivnik za mene kao bilo koji drugi, međutim, Marjana nikada nisam imao u protivničkom taboru. To, iskreno, ne priželjkujem - rekao je Đoković srpskim novinarima u miks zoni stadiona "Filip Šatrije".

Molčan je na startu drugog grend slema pobedio Argentinca Federika Koriju sa 6:3, 6:4, 3:6, 6:3.

Aleks Molčan/FOTO: AP

Ono što je zanimljivo vezano za ovaj meč kada je u pitanju 38. igrač sveta je to da je u svakom od četiri seta dva puta gubio svoj servis, ali rival to nije kaznio, jer je 54. na ATP listi bio još lošiji u tom segmentu.

Ipak, sigurno da je Vajda svestan da će Đoković svaki loš gem Molčana kazniti, pošto je poznato da Srbin važi za najboljeg riternera svih vremena.

Novak i Aleks su do sada odigrali jedan meč. Bilo je to u finalu Beograda 2 prošle godine kada je Nole slavio sa 6:4, 6:3.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je postao najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!