RUSKI teniser Andrej Rubljov koji se nalazi u Beogradu gde učestvuje na Srbija openu, imao je šta da kaže o odluci Vimbldona da izbaci njega i njegove zemljake sa ovogodišnjeg izdanja nezvaničnog prvenstva sveta u tenisu.

Pinija

21.04.2022. 19:36

Mudro i iskreno. Odličan predlog da se novac donira. Ne treba sprecavati sportiste da rade sto najbolje rade i dobre mlade ljude da daju primer drugima i izgradnji boljeg, humanijeg sveta.

Lane Lankovic

21.04.2022. 19:51

Teniseri celog sveta treba da bojkotuju Wimbledon i Englesku i da zabrane njihovim teniserima da igraju bilo gde u svetu. Jos bi bilo bolje da im proteraju diplomatska predstavnistva iz svih zemalja da se nauce politici kad ne razumeju tenis i sport i neznaju da to nije politika.

Ivan

23.04.2022. 06:47

Poblem je malo dublji. Ako ovo sa englezima prođe, oni definitivno neće moći igrati ni u SAD u, a za Australiju da i ne pričam, bice u goroj poziciji od Ðokovića. Zato je znacajno da bas na njemu zaigraju. Što se tiče izgovora engleza, njihova retorika nam je dobro poznata, udariće ti šamar, a zatim ćete tužiti što ih boli dlan..!