NOVAK ĐOKOVIĆ DA SE SUOČI SA POSLEDICAMA: Čuveni teniser nema dilemu šta čeka Noleta u danima pred nama

Novosti online

03. 03. 2022. u 22:07

NI MESEC dana nakon skandala u Australiji u javnosti ne jenjava polemika o Novaku Đokoviću i njegovoj odluci da se ne vakciniše.

НОВАК ЂОКОВИЋ ДА СЕ СУОЧИ СА ПОСЛЕДИЦАМА: Чувени тенисер нема дилему шта чека Нолета у данима пред нама

Foto: AP

Legendarni indijski teniser Viđaj Amitraž mišljenja je da će Novakova odluka da se ne vakciniše imati posledice po srpskog tenisera.

- To je lični izbor, ali mora onda i da se suoči sa posledicama. One su prilično jasne. Po mom mišljenju, ako on ne igra na nekom grend slemu to je jedna izgubljena prilika za njega, jer on uvek dolazi kao jasan favorit. Igra da bi pobedio i da bi ispisao istoriju, kaže Armitraž.

Svestan je Đokovićevog stava po pitanju imunizacije.

- Ostaje da se vidi da li će opet o svemu razmisliti. Izgledalo mi je da je bio prilično jasan. Čini se da ima čvrsto ubeđenje da ne želi to da uradi. Ako sebi raspremiš krevet, onda ćeš u njemu morati i da spavaš.

Očekuje da se odluke Novaka Đokovića odraze na konačnu trku za najboljeg tenisera svih vremena.

- Moraćete na sve to da gledate ovako - ako ste navijač Nadala, Federera ili Đokovića. Teško je reći ko je bolji od njih trojice. Nadal je uspeo da se usami na vrhu po broju slemova. Pred Rolan Garos će svakako biti favorit da dođe do 22. titule i onda ćemo opet imati ovu debatu. Sve zavisi od navijača, zaključio je Amitraž.

Podsetimo, Novak Đoković i njegov dugogodišnji trener Marijan Vajda raskinuli su saradnju, a danas je Slovak za tamošnje medije govorio o razlazu sa najboljim teniserom sveta.

BONUS VIDEO: PORUKA ZA NOVAKA: Na kuli Beograd ispisuju se reči podrške

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave