"NOVAK ĐOKOVIĆ JE GLUMAC": Ruskinja žestoko napala najboljeg tenisera sveta

Novosti online

08. 02. 2022. u 09:45

DEPORTACIJA Novaka Đokovića iz Australije još će dugo biti glavna tema u teniskom svetu, zbog toga što su mišljenja o svemu uveliko podeljena.

НОВАК ЂОКОВИЋ ЈЕ ГЛУМАЦ: Рускиња жестоко напала најбољег тенисера света

Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Svoj komentar je dala i Ruskinja Darija Kasatkina, 21. igračica sveta, koja je stala na stranu političara, podržavši njihovu odluku o deportaciji Srbina iz Melburna. 

- Ne bi bilo prijatno ostalim igračima da je Novak dobio dozvolu za nastup na Australijan openu. Svi mi smo podneli neku vrstu žrtve i prihvatili smo pravila igre da bismo se našli na terenu. Đoković je želeo da ide svojim putem. Da je na kraju igrao, to ne bi bilo fer prema ostalima. Simbolično je da je upravo Rafa osvojio taj 21. grend slem i to baš u Australiji koja je Đokoviću najdraži turnir - rekla je ona za ruski "Eurosport".

"Oprostite, ali plačem", napisala je Ruskinja na Tviteru nakon Rafine pobede u finalu AO, pa pojasnila što to znači. 

- Videti čoveka sa 35 godina, nakon što igra tenis 20 godina i nakon što je osvojio sve što se osvojiti može, nemoguće je reagovati drugačije. Čak je i u finale ušao sa suzama. Pun je emocija. Možete videti koliko mu to znači, koliko toga je prošao da bi stigao do te tačke. 

Inače, ona je i ranije isticala Rafu kao svoga omiljenog tenisera, a prema Rodžeru i Novaku nije pokazivala velike simpatije, iako im je svima priznala činjenicu da su najbolji teniseri na svetu.

Kasatkina je napala Đokovića, rekavši da njegovo ponašanje na terenu nije iskreno, te da se folira:

- Novak je osoba koja pokušava da učini sve kako bi ga svi voleli. Svi mi to vidimo, čini sve, ali mu ne ide, na kraju se čini da nešto ne valja. Za razliku od njega, Rafael Nadal je "pravi". Ne lomi rekete, drugačije pokazuje emocije, a njegovu frazu "Vamos" svi volimo. Bolje je da te ljudi ne vole zbog onoga što jesi nego da te vole zbog onoga što nisi - zaključila je Kasatkina.

BONUS VIDEO: Dolazak Novaka Đokovića u zgradu opštine Budva

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije