MEDVEDEV ŠOKIRAO OBJAVOM: Nema više tenisa... (FOTO)

Novosti online

06. 02. 2022. u 07:56

DRUGI teniser sveta Danil Medvedev je mnogo propatio u Australiji. Izgubio je finale Melburna od Rafaela Nadala, ali način na koji je ostao bez trofeja je mnogo zaboleo Rusa.

МЕДВЕДЕВ ШОКИРАО ОБЈАВОМ: Нема више тениса... (ФОТО)

FOTO: Tanjug

Posebno je bila zanimljiva konferencija za medije posle meča, kada je Medvedev poslao jaku poruku Australijancima i celom svetu sa izjavom "Ubili ste snove jednom dečaku". 

I ne samo to Danil je rekao da više neće da juri trofeje i mesta na ATP listi, već da će samo da uživa u tenisu, da igra za sebe i da su mu priortitet takmičenja u njegovoj državi, a ne gren slem turniri. 

A da sve nije bila samo ishitrena izjava pokazao je Medvedev sa novom objavom na društvenim mrežeama.

- Nema više tenisa, moj trening za Formulu 1 je zvanično počeo“, napisao je Rus ispod fotografije i snimka svoje vožnje.

Definitivno, Danil je odlučio da napravi malu pauzu, iako praktično sezona tek što je počela, pa se prebacio na Formuli, a u tome su mu pomogli Aleks Albon i Danil Kvajt na njegovom prvom izlasku na stazu.

Videćemo da li će Rus duže odsustvovati sa terena posle nemilih događa u Australiji ili je ovo samo kratki izlet i odmor između treninga.

BONUS VIDEO Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!