LEPTIR IZABRAO ŠAMPIONA? Da li je ovo znak da će Siner osvojiti Australijan open (FOTO)

Novosti online

24. 01. 2022. u 16:57

DEVETI teniser sveta i drugi reket Italije Janik Siner izjednačio je najbolji rezultat svoje kratke karijere kad su u pitanju grend slemovi, plasmanom u četvrtfinale australijan opena.

ЛЕПТИР ИЗАБРАО ШАМПИОНА? Да ли је ово знак да ће Синер освојити Аустралијан опен (ФОТО)

FOTO: AP

On je 2020. godine ušao među osam najboljih na Frenč openu, gde ga je u tri seta eliminisao kasniji pobednik Rafael Nadal u tri seta. Do četvrtfinala Melburna stigao je pobedom nad domaćim igračem Aleksom de Minaurom u tri seta, a naredni protivnik biće mu Grk Stefanos Cicipas koji je u, na momente urnebesnom meču, savladao Tejlora Frica u pet setova.

Dok je Siner davao izjavu posle meča desio se simaptičan "incident" pošto je mladi Italijan bio konstantno ometan od jednog - leptira!

FOTO: AP

Mnoge je taj slučaj podsetio na prošlu godinu kada je sličan problem imao Novak Đoković i to tokom polufinalnog meča sa Aslanom Karacevim. Ovo bi mogao da bude svojevrstan predznak, jer možda leptir donese sreću Sineru, kao što je doneo Noletu koj ije kasnije osvojio turnir, savladavši u finalu Danila Medvedeva.

Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Da sve bude još zanimljivije, blizak susret s letirom prošle godine je imala i Naomi Osaka, koja je kasnije osvojila pehar u ženskom singlu!

FOTO: AP

Da li Australijan open dobio svoju hobotnicu Pola saznaćemo uskoro, možda već u sredu (ako nije), a možda u nedelju posle finala prvog grend slema sezone.

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!