GDE JE NOVAK ĐOKOVIĆ? Navijači se ovo pitaju dok se čeka konačna presuda

Novosti online

16. 01. 2022. u 07:31

NOVAK Đoković, kao i ostatak sveta, očekuje presudu na temu da li će mu australijska viza biti ukinuta, ili će mu sud dozvoliti da u toj zemlji ostane. Ali, navijači se pitaju - gde je najbolji teniser sveta u ovom trenutku.

ГДЕ ЈЕ НОВАК ЂОКОВИЋ? Навијачи се ово питају док се чека коначна пресуда

Tanjug/AP

Ceo svet je i noći za nama pratio da li će Savezni sud, njegovo tročlano veće sudija, povrditi odluku ministra Aleksa Houka i Đokovića deportovati iz Australije, ili će tu odluku oboriti i omogućiti šampionu grend slema koji se održava u Melburnu da na tom takmičenju već u ponedeljak krene u odbrani tri uzastopno osvojene titule.

Novak se nije pojavljivao pred sudskim većem tokom višesatnih izlaganja pravnih zastupnika obe strane, pa su se njegovi navijači zabrinuli šta se dešava s njim.

Istina, za sada, nije baš strašna - Đoković je, pod pratnjom dva zvaničnika Australijske granične policije, u zgradi u kojoj rade njegovi advokati.

On pomno prati sam tok suđenja, ali, ranijom sudskom odlukom, ne sme da tu zgradu napušta dok se proces ne okonča.

Koliko će trajati pauza tokom koje tročlano veće donosi odluku, nije poznato, ali su arbitri u ovom slučaju najavili "da bi sve moglo da bude poznato danas" (u Australiji je deset sati više nego kod nas, zbog vremenske razlike), "ili možda ipak sutra". Dakle, drama se nastavlja, a nju Novak prati - iz kancelarije svojih advokata.

Ostanite uz "Novosti sport" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta Novak Đoković doživljava u Australiji i šta ga čeka u vezi sa Australijan openom 2022, koji počinje ovog ponedeljka, 17. januara.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALKARAZ NASTAVIO DA TONE: Evo do kada niko neće moći da ugrozi Novaka Đokovića na prvoj poziciji ATP liste