PODRŠKA NOVAKU ĐOKOVIĆU: Porodica i građani se okupili ispred Skupštine Srbije (FOTO/VIDEO)

D. Balšić

06. 01. 2022. u 15:27

POČEO je skup podrške najboljem sportisti sveta Novaku Đokoviću. Ispred Skupštine Srbije okupila se masa građana, a tu je i novakova porodica. noletova majka dijana nije mogla da sakrije suze.

ПОДРШКА НОВАКУ ЂОКОВИЋУ: Породица и грађани се окупили испред Скупштине Србије (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: D. Balšić

Brojni fanovi Novaka Đokovića izašli su ispred Narodne skupštine Srbije, revoltirani odlukom Australijanaca i sa željom da bar na neki način pruže podržku prvom teniseru planete.

- Srbi, i svi ostali slobodarski narodi na svetu, kucnuo je čas da prestanemo da budemo ugnjetavani. Mi smo deo slobodarskog sveta, nas preko sedam milijardi i ne možemo biti zatočenici ovih... Samo ime govori tom njihovom premijeru Skotu Morisonu. Nismo mi ovde da blatimo bilo koga, već da damo podršku našem Noletu. On je srce Srbije, naš ponos i dika. Hoće da ga bace na kolena, e ne može! Nisu bacili ni Srbiju nikada, mada mi nismo nikada otimali ili napadali već se samo branili. Tako se i Novak danas brani, braćo i sestre. Ponosni Novak, naša duša, srce i krv. Ovo je samo početak agonije. Oni hoće da ga drže ne u pritvoru, nego u zatvoru do ponedeljka. Zamislite da do ponedeljka drže najboljeg sportistu sveta u zatvoru. Svi smo uz njega, Balkan, daleki i bliski istok, naše majke Srbija i Rusija, Kina, Indija, čitava Afrika... Svi smo uz našeg Noleta i svakog dana će nas biti sve više. Ne osećamo hladnoću već samo pripadnost srpskom, slobodarskom narodu. Novak je naše proviđenje, pokazuje da ništa nije nemoguće kada se stvarno želi. Ljudi, Novak je Srbin, iz Srbije. Odavde, iz Beograda. Hvala vam svima što ste došli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna