"NEPRAVEDNO PREMA NOVAKU" Kreg Tajli priznao da je Đoković bez osnova napadan u medijima

Novosti online

20. 12. 2021. u 17:11

MANjE od mesec ostalo je do početka Australijan opena, a još nije poznato da li će Novak Đoković braniti titulu u Melburn parku. Direktor Ozi opena Kreg Tajli koji je proteklih meseci bio veoma isključiv po pitanju učešća najboljeg tenisera sveta, priznao je da je on sve vreme bio žrtva medisjke kampanje.

НЕПРАВЕДНО ПРЕМА НОВАКУ  Крег Тајли признао да је Ђоковић без основа нападан у медијима

Foto: EPA

- Malo je bilo nepravedno prema Novaku - rekao je Tajli misleći na izveštavanja medija koji su saopštili, bez osnove, da je Đoković tražio medicinsko izuzeće kako bi nevakcinisan došao u Australiju.

- On je rekao da su njegove medicinske informacije privatna stvar i da su poverljive.

Takođe, Tajli je rekao da ATAGI, savetodavna komisija pri Vladi Australije zadužena za imunizaciju, obećava potpunu anonimnost onima koji se prijave za medicinsko izuzeće.

Đoković nije objavio da li je vakcinisan ili nije, a još nije ni zvanično saopštio hoće li se ove godine takmičiti u Australiji. 

Ranije danas organizatori Austalijan opena doživeli su šok, kada je Rafael Nadal objavio da je zaražen koronavirusom, zbog čega će verovatno propustiti AO. S obzirom da je Rodžer Federer odavno otkazao učešće eventualni Noletov izostanak značio bi da će ovaj Ozi open biti prvi posle skoro dve decenije na kome nećemo gledati nijednog člana "velike trojke".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)