"NOVAXX ĐOKOVIĆ BLEFIRA": Bocni me, tata, idem! Australijanac ismeva Srbina

Novosti online

02. 12. 2021. u 13:21

AUSTRALIJSKI mediji su se nakačili Novaku Đokoviću i ne prestaju sa napadima.

НОВАXX ЂОКОВИЋ БЛЕФИРА: Боцни ме, тата, идем!  Аустралијанац исмева Србина

Foto: AP

Iako Srbin mudro ćuti i ne govori ništa, izuzimajući njegovog oca Srđana, iz Melburna stižu nove otrovne strelice na adresu najboljeg tenisera sveta.

U tekstu koji je potpisao novinar Vil Svanton na portalu "The Australian", u celom tekstu se na sraman način umesto imena Novak, koristi Novaxx.

- Pretpostavljam da Novaxx Đoković blefira. Suviše on brine o tome da 21. slemom uznemiri Rodžera Federera i Rafaela Nadala da bi ostao daleko od velikih plavih terena na kojim obično slavi. Ali ne radi se samo o istoriji. Novaxx Đoković istinski voli sport. Voli bitku, borbu, stvarnu ili zamišljenu. Voli da se pokazuje kao svetski broj jedan. Voli Rod Lejver Arenu, to ćaskanje sa Džimom Kurijerom u intervjuu na terenu. Nedostajeće mu to previše.

Novinar je na maliciozan način sugerisao da će Novak potrčati da se vakciniše, ako već nije.

- Moj osećaj? U poslednji čas će pomisliti, dajte mi je. To je Australijan open. Grend slem. Bocni me, tata. Idem - dodao je Svanton, aludirajući na nedavnu izjavu Srđana Đokovića da veruje da Novak neće dozvoliti da ga ucenjuju.

Novak je ponosan na svoj borbeni duh i kladi se na to da će ga upravo to i dovesti u Australiju, ali mu zamera što krije svoj medicinski status.

- Niko ne traži da Novaxx Đoković otkrije svoje političke afinitete, religijska uverenja, finansijski status ili drugi medicinski status, mišljenje o tome šta će uraditi Usman Kavaja protiv Trejvisa Heda. Niko ne želi da zna da li je nekad slagao, ukrao kolačić iz tegle u kuhinji. On dobija to isto pitanje na koje nailazimo svi pri ulasku u kafić, knjižaru, na javni teniski teren, aerodrom. Imate zeleni štiklirani znak? Nije velika stvar za mene. Deo modernog sveta. Za Novaxxa Đokovića da preda Open i svoj pokušaj da uđe u istroju zbog tričave stvari... Ne vidim da će se to desiti. Čak i ne razumem to. Zašto su Novaxx Đoković i bilo ko ko ne želi vakcinu zabrinuti? Zbog krvnog ugruška? Jednog u milion. Smrti? - upitao je Svanton.

Na kraju je Australijanac istakao i da bi Novak trebalo da pročita šta piše na ruci Nika Kirjosa.

- Sledećom prilikom kada ode na pivo sa kolegom Nikom Kirjosom, trebalo bi da pročita šta kaže tetovaža na njegovoj ruci. "Vreme ističe". Ako ostane van Rod Lejver arene i gleda kako Nadal podiže 21. pehar, možda zažali zbog toga do kraja života - konstatovao je australijski novinar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (6)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave