"ZNAO SAM DA ĆU MORATI DA BUDEM NA NIVOU": Novak Đoković izneo utiske posle druge pobede na Završnom mastersu

Novosti online

17. 11. 2021. u 16:01

NOVAK Đoković ostvario je drugu pobedu na Završnom mastersu u Torinu i na taj način je obezbedio prvo mesto u grupi, ali i plasman u polufinale.

ЗНАО САМ ДА ЋУ МОРАТИ ДА БУДЕМ НА НИВОУ: Новак Ђоковић изнео утиске после друге победе на Завршном мастерсу

FOTO: AP/Tanjug

Najbolji teniser sveta lako je izašao na kraj sa Andrejom Rubljovim, a posle meča bio je zadovoljan prikazanim u duelu sa Rusom.

- Znao sam da ću morati da budem na nivou, da dobro krenem, ali sam opet izgubio servis na početku. Napravio sam ribrejk, gusti gemovi su bili. Do tada je moglo na obe strane, ali sam pronašao igru u pravom trenutku. Kada sam došao na 5:3, osvojio prvi set, to je bio pritisak za njega - rekao je Đoković.

Znao je osvajač 20 grend slem titula šta treba da uradi kako bi poremetio ritam 24-godišnjaka iz Moskve.

- On je jedan od onih igrača ako ne krene kako treba, onda mu je teško. Hteo sam da ga izbacim iz zone komfore, da ja njemu oduzmem vreme, miksujem... Sve u svemu, dobar meč.

Rival Đokoviću u poslednjem kolu grupne faze biće Britanac Kameron Nori koji je ušao kao zamena za povređenog Stefanosa Cicipasa.

- Odlično. Zašto da ne? Volim da igram protiv novih igrača. Kameron je zaslužio da bude ovde. Jeste bio druga alternativa, ali to nije sreća. On je zaslužio. Osvojio je Indijan Vels, još neke turnire. Biće interesantno gledati ga protiv Ruda i biću spreman za taj meč - zaključio je srpski as.

Poznato je da Đoković u polufinalu neće moći da igra protiv Danila Medvedeva, a protivnika u polufinalu će saznati sutra.

BONUS VIDEO: NOLE U TRANSU: Ovako slavi pobedu Orlova

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL DRMA SVET TENISA: Bugarin doživotno suspendovan zbog korupcije!