NOVAKOV PRIJATELJ OPTUŽIO ATP: Oni pričaju laži o nama, pa su svi "skočili" na Đokovića

Novosti online

04. 11. 2021. u 12:45

NOVAK Đoković i Vasek Pospišil su osnovali Asocijaciju profesionalnih tenisera (PTPA), koja se bavi zaštitom prava igrača.

НОВАКОВ ПРИЈАТЕЉ ОПТУЖИО АТП: Они причају лажи о нама, па су сви скочили на Ђоковића

Foto: EPA

Kada su osnivali PTPA, Srbin i Kanađanin su istakli da je cilj udruženja da pomognu svim igračima, ne samo onima koji su u vrhu.

ATP nije podržao njihovu ideju, pa već dugo tinja rat na relaciji PTPA i ATP.

- Izazovno je. Neću da lažem. Ono što je najduže trajalo je dovođenje rukovodilaca. Morate imati nekog u organizaciji ko dobro poznaje taj posao. Bilo je mnogo sukoba, mnogi su igrali prljavo. Da budem iskren, čuo sam neke stvari koje su iz ATP pričali o nama… To su sve laži - rekao je Pospišil.

Pospišil je naveo primere da se pričalo da PTPA pokušava da pokrene sopstvena takmičenja i da plaća igračima da joj se priključe.

Foto: EPA

 

- Koliko nisko možete da odete? To pokazuje koliko se plaše da se glas igrača čuje. Oni trenutno drže monopol. Svi su brzo skočili na Novaka, svakim člankom su ga vređali. Imali ste novinare koji su odmah počeli da pišu negativno. I to nije imalo smisla. Sve to nije bilo zasnovano na činjenicama. Postoje oni koji pišu šta hoće, prestao sam i da ih čitam. Zbog toga poruke nisu bile jasne.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri