VEROVALI ILI NE: Zbog Predsednika SAD pomeren početak meča Đokovića i Zvereva!

Novosti online

11. 09. 2021. u 13:15

NOVAK Đoković i Aleksander Zverev morali su da izađu na teren znatno kasnije nego što je to bilo po planu, a dugo nije bilo poznato zbog čega.

ВЕРОВАЛИ ИЛИ НЕ: Због Председника САД померен почетак меча Ђоковића и Зверева!

FOTO: Tanjug

Naime, kako prenosi Kris Mekendri, novinarka ESPN, razlog zbog kog je susret kasnio bio je – Džo Bajden, predsednik Sjedinjenih Američkih Država.

Naime, svi koji su sa nestrpljenjem čekali da vide dva tenisera na delu postajali su nestrpljivi kada i pola sata nakon najavljenog početka i dalje nisu bili na betonu stadiona „Artur Eš“.

Meč je počeo tek u 01.33 po našem vremenu, a razlog je jer je predsednik Bajden sleteo u Njujork kako bi prisustvovao svečanoj ceremoniji u čast žrtava terorističkog napada na Svetski trgovinski centar. Ovaj napad se desio 11. septembra 2000. godine i zauvek je izmenio mnoge zakone, ali i obezbeđenje u državi.

Zbog njegovog dolaska u Njujork došlo je do potpunog kolapsa u "velikoj jabuci" pa je odlučeno da se početak meča odloži kako bi navijači imali više vremena da stignu na stadion.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila