ZOVU RAFU I FEDERERA DA GLEDAJU KAKO IH NOVAK RUŠI: Da li će doći na finale Ju-Es opena?

Novosti online

11. 09. 2021. u 09:55

NOVAK Đoković će u nedelju na US Openu igrati možda i najvažniji meč karijere. Izazivač je Danil Medvedev, a ulog je ogroman - zato je i Nole najavio da će igrati kao da mu je to poslednji put u životu!

ЗОВУ РАФУ И ФЕДЕРЕРА ДА ГЛЕДАЈУ КАКО ИХ НОВАК РУШИ: Да ли ће доћи на финале Ју-Ес опена?

Foto EPA

Srpski teniser će probati da dođe do 21. "mejdžora", ujedno i kalendarskog slema - podviga koji niko nije napravio više od pola veka. Ako osvoji US Open, Đoković će preskočiti Federera i Nadala po broju grend slem titula, pa više niko neće smeti da kaže da nije najveći svih vremena...

A, znate li šta se desilo prethodni put kada je "padao" rekord u broju grend slem titula?

Pit Sampras ostao je bez rekorda 2009. godine na Vimbldonu kada je Federer osvojio 15. "mejdžor", a čuveni američki teniser je uživo pratio taj meč i aplaudirao novom vladaru svetskog tenisa.

Američki novinar Ben Rotenberg, koji se čak zalagao da diskvalifikuju Novaka na ovogodišnjem US Openu, izneo je zanimljiv predlog - zašto Federer i Nadal ne bi isto uradili i u nedelju, kada će Đoković probati da ih i definitivno svrgne sa trona na kome zajedno stoje?

- Da li će se Federer i Nadal pojaviti na US Openu da gledaju kako im Đoković ruši rekord od 20 grend slemova?, napisao je Rotenberg i podsetio na primer Samprasa i Federera.

Većina navijača mu je u odgovorima napisala da se to sigurno neće desiti, posebno ne u uslovima pandemije, dodavši da su Federer i Nadal i dalje aktivni teniseri, pa je razumljivo što im ne odgovara da Đoković pobedi u nedelju.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili