"NOVAK JE GLADIJATOR KOJEG MNOGI ŽELE DA RASTRGNU"! Bivša teniserka o Đokoviću: Bilo je okrutno šta su mu radili

Novosti online

25. 08. 2021. u 13:01

LEGENDARNA teniserka Anabel Krof govorila je uoči početka Ju-Es opena o Novaku Đokoviću i prisetila se svega što su 2015. godine na turniru u Njujorku radili navijači.

НОВАК ЈЕ ГЛАДИЈАТОР КОЈЕГ МНОГИ ЖЕЛЕ ДА РАСТРГНУ! Бивша тенисерка о Ђоковићу: Било је окрутно шта су му радили

Novak Đoković Foto EPA

Ceo stadion je tada tokom meča sa Rodžerom Federerom bio protiv srpskog asa, a to je za Britanku bilo toliko bolno za gledanje.

- Ponekad je bolno gledati, sećam se da sam bila na Ju-Es openu 2015. kada je Novak igrao protiv Federera i činilo se da je ceo stadion protiv njega. Usledila bi tišina kada pogodi viner, a navijanje kada bi promašio, a hrabrost koju je pokazao da pobedi u tom meču je bila izuzetna - rekla je Anabel Kroft za "Tennis365" i dodala:

- Bila sam na mestu pored terena i nisam mogla da verujem da je 20.000 ljudi žudelo za njegovom krvlju i nadalo se da će izgubiti. Bilo je okrutno na mnogo načina. To je kao da gledate gladijatora kojeg gomila želi da rastrgne na komade. I dalje me jeza prolazi niz kičmu kada se setim tog momenta, a on se nije ni trznuo. Bio je emotivno dobro pripremljen da se nosi sa tim. Bilo je impresivno - zaključila je ova 55-godišnjakinja.

Podsetimo, ovogodišnji Ju-Es open igra se od 30. avgusta do 12. septembra, a Đoković bi u slučaju trijumfa na Flašing Madouzu postao igrač sa najviše osvojenih grend slem titula u istoriji "belog sporta" - 21. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:00

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave