BIJONSE I DŽEJ ZI DOLAZE U SRBIJU? Ikone pop kulture gosti Novaka Đokovića u Vrdniku?!

Novosti online

31. 07. 2021. u 21:28

PLANETARNA muzička Zvezda Bijonse Nouls i njen suprug, poznati reper Džej Zi, mogli bi uskoro da posete Srbiju. U našu zemlju stižu na poziv Novaka i Jelene Đoković.

БИЈОНСЕ И ЏЕЈ ЗИ ДОЛАЗЕ У СРБИЈУ? Иконе поп културе гости Новака Ђоковића у Врднику?!

FOTO: EPA

Kako prenosi Kurir muzički par, koji je u prijateljskim odnosima sa Đokovićima stižu krajem oktobra u dom Đokovića na Pavlovačkom jezeru kraj Vrdnika i Rume. 

Ova vest nije iznenađenje s obzirom da se parovi privatno druže, a Bijonse i Džej Zi koriste svaku priliku da prate meč Novaka Đokovića. 

To ništa ne treba da čudi s obzirom na to da se Bijonse i Džej Zi privatno druže, a oni redovno prate i svaki veliki meč koji teniser igra po belom svetu. Ali to nije sve.

Kako dodaje Kurir Džej Zi i Novak Đoković prepoznali su potencijal u fitnes-tehnologiji. Reč je o spravi koja simulira vertikalno penjanje. Đoković je tako rešio da proširi svoj portfolio ulaganja, pošto je odavno poznato da voli da novac ulaže u nekretnine.

Sada kada su i poslovni partneri, Novak je imao želju da muzičaru pokaže lepote naše zemlje, jer kada je pre četiri godine boravio sa suprugom Bijonse u Beogradu, odakle je ona i počela svoju koncertnu turneju, nije imao prilike da se upozna sa kulturom i tradicijom naše zemlje. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna