FEDERER BEZ ŽENE ODMARA U HRVATSKOJ: Švajcarskom teniseru društvo pravi čuveni francuski fudbaler, Mirka ostala kod kuće

Novosti online

20. 07. 2021. u 08:51

Švajcarski teniser Rodžer Federer je posle eliminacije u četvrtfinalu Vimbldona saopštio da ide na pauzu zbog problema sa povredom, a trenutno odmara u Hrvatskoj.

ФЕДЕРЕР БЕЗ ЖЕНЕ ОДМАРА У ХРВАТСКОЈ: Швајцарском тенисеру друштво прави чувени француски фудбалер, Мирка остала код куће

Foto: EPA-EFE/NIC BOTHMA

Federer je "uhvaćen" u Malom Lošinju u društvu svog trenera, bivšeg hrvatskog tenisera, Ivana Ljubičića i čuvenog francuskog fudbalera Tjerija Anrija.

Podsećanja radi, Rodžer je odustao od Olimpijskih igara i posvetio se potpunom oporavku od povrede, a očigledno je stigao i da uživa u Hrvatskoj pred nastavak sezone, mada je neizvesno kada se vraća.

Švajcarac je snimljen kako u poslepodnevnim časovima uživa u specijalitetima u jednom restoranu zajedno u društvu Ljubičića, Anrija i njegove supruge Andree Rajačić, koja je iz Sarajeva, prenosi hrvatski portal "24sata".

Čitalac koji ih je snimio istakao je da ih je retko ko prepoznao, pa pošto je dan bio oblačan nije bilo mnogo ljudi i oni su uživali sami bez obezbeđenja.

Zanimljivo, Federer je na odmoru i bez supruge Mirke i četvoro dece.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a