NOVAK JOŠ JEDNOM POKAZAO VELIČINU! Šapovalov otkrio šta mu je Đoković rekao posle meča u svlačionici: "To je veoma lep gest"

Novosti online

09. 07. 2021. u 22:19 >> 10:13

IAKO je sa suzama u očima napustio poprište polufinala najvćeg teniskog turnira na svetu, Denis Šapovalov smogao je snage posle meča da se obrati publici a posebno je naglasio detalj kad mu je novak Đoković u svlačionici pružio reči utehe.

НОВАК ЈОШ ЈЕДНОМ ПОКАЗАО ВЕЛИЧИНУ! Шаповалов открио шта му је Ђоковић рекао после меча у свлачионици: То је веома леп гест

FOTO: Tanjug/AP

Novak je u tri seta stigao do finala, 7:6(3), 7:5, 7:5, a posle meča je pohvalio mladog Kanađanina i naterao vimbldonsku publiku da ga aplauzom isprati u svlačionicu.

Tamo mu se kasnije i pridružio da ga uteši zbog poraza.

- Imao sam šanse u svakom setu. I treći set je bio prilično blizu. On je s razlogom broj jedan, iskusniji je i imao je malo sreće. Imao sam mnogo prilika, ali jednostavno mi nije išlo - rekao je Šapovalov posle meča.

Našalio se da bi voleo da mu Novak bude mentor, jer bi to značilo da bi prestao da igra.

- U svlačionici mi je rekao nekoliko reči, a to ne mora da radi. To je veoma lepo. Došao je u svlačionicu i rekao da zna kako mi je teško, ali da će proći - rekao je Kanađanin.

Nakon meča je izašao uplakan sa terena, a kasnije je objasnio zbog čega je to učinio.

- Nikada pre nisam osećao da bih mogao da se borim za trofej, zato me toliko boli. Zbog ovakvih stvari ga želim još više - kazao je Šapovalov.

Za kraj je prognozirao nedeljno finale verujući da debitant u finalu Mateo Beretini ima šanse protiv Đokovića.

- Mateo izgleda sasvim solidno sa zadnje strane terena, Novaku će biti jako teško da ga slomi - zaključio je Šapovalov sa prognozom finala koje se igra u nedelju od 15 sati.

(Sportske.net)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju