RODŽEROV TRENER PRIZNAO - NOLE JE NAJBOLJI: Pol Anakon poručuje da je Đoković najdominantniji teniser današnjice!

Novosti online

21. 06. 2021. u 16:57

ČUVENI teniski trener Pol Anakon, koji je sarađivao sa dva velikana belog sporta, Pitom Samprasom i Rodžerom Federerom, izjavio je da je Novak Đoković najdominantniji teniser današnjice!

РОЏЕРОВ ТРЕНЕР ПРИЗНАО - НОЛЕ ЈЕ НАЈБОЉИ: Пол Анакон  поручује да је Ђоковић најдоминантнији тенисер данашњице!

FOTO: AP/Tanjug

- Mislim da Đoković piše istoriju. Stao je na put dvojici verovatno najtežih i najvoljenijih ljudi u istoriji ovog sporta i zato to publika ne ceni koliko bi trebalo. Po meni je sramota što se Novaku ne odaje priznanje u meri u kojoj je zaslužio! Od 2011. je osvojio 18 grend slem turnira dok su Rodžer i Rafa zajedno osvojili 15. Osvojio je 31 masters turnir iz serije 1000 dok su Federer i Nadal zajedno osvojili 28. Osvojio je četiri završna Masters turnira, njih dvojica samo jedan. Novak je na prvom mestu ATP liste proveo 325 nedelja! Možete da volite koga hoćete, ali morate da se držite činjenice. One kažu: Novak je najdominantniji teniser poslednje decenije. To je jednostavno tako - rekao je Anakon za američke medije.

Čuveni Amerikanac zna i Novakova najveća oružja.

- Đoković je neverovatan. On je najbolji riterner kojeg sam video u ovom sportu. Takođe i jedan od taktički najboljih igrača - zaključio je Anakon.

Anakon trenutno trenira Tejlora Frica. Osim sa Samprasom i Federerom, radio je i sa Timom Henmanom, Sloun Stivens i Stenom Vavrinkom, a bio je i Devis kup selektor Velike Britanije.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!