VILANDER KONAČNO U PRAVU O NOVAKU: Teniski svet u čudu nakon neverovatne večeri!

Novosti online

12. 06. 2021. u 08:27

TENISKI svet, odnosno igrači koji dele i koji su delili teren sa Novakom Đokovićem i Rafaelom Nadalom, oduševljeni su partijijom koju je pomenuti dvojac priredio u polufinalu Rolan Garosa.

ВИЛАНДЕР КОНАЧНО У ПРАВУ О НОВАКУ: Тениски свет у чуду након невероватне вечери!

Foto: Printskrin

A kako i ne bi kada je tenis druga dimenzija kada ga Novak i Rafa igraju, što nije promaklo Dijegu Švarcmanu, Endiju Rodiku, Endiju Mariju i Huanu Martinu Del Potru.

Ovaj prvi se s razlogom zapitao "Da li mi teniseri igramo isti sport kao ova dvojica?", dok je Rodik dodao da je ovo "jedan od najboljih mečeva koji je gledao."

Mari je pravom napisao: "Ne možete igrati bolje na šljaci od ovoga. Čisto savršenstvo", a Del Potro je poručio "Izvrsan meč. Neverovatno je kako su odigrali. Sanjam da se ponovo sretnemo."

I Mats Vilandeer, sadašnji teniski analitičar je u studiju Eurosporta bio oduševljen onim što je gledao, te je konačno stavio prave stvari na pravo mesto kada je u pitanju Novak.

- Nisam video bolji meč na šljaci. Izgledalo je kao da su veoma brzo igrali na terenu. Da su imali tako malo vremena i da su moralid a predviđaju kako će drugi igrač odigrati - rekao je Vilander i dodao:

- Novak može da osvoji 19. Grend slem posle Pariza, a nakon Vimbldona možemo da imamo trojicu igrača sa 20 Grend slemova. Moramo da počnemo da razgovaramo o GOAT-u.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

NEDELJA ODRŽIVOG RAZVOJA I POSLOVANJA: Bolji biznis za bolje društvo