OSAKA NAPUSTILA PARIZ: Stigao odgovor Rafe Nadala, Španac stao uz novinare

Novosti online

01. 06. 2021. u 15:47

Japanska teniserka i druga igračica sveta Naomi Osaka je odlučila da i pored trijumfa u prvom kolu napusti Pariz i odustane od dalje borbe za osvajanje Rolan Garosa.

ОСАКА НАПУСТИЛА ПАРИЗ: Стигао одговор Рафе Надала, Шпанац стао уз новинаре

FOTO: AP

Ona se na tako nešto odlučila nakon što joj je zbog nepojavljivanja na konferenciji za medije zaprećeno da će biti diskvalifikovana sa narednih turnira.

- Istina je da sam imala duge periode depresije posle US Opena 2019. i da sam se stvarno jako teško s tim nosila. Svi kojime poznaju, znaju da sam introvertna, kao što svi koji su me videli na turnirima znaju da često nosim slušalice koje mi mnogo znače da umirim moju anksioznost koja se javlja u društvu drugih ljudi. Iako su teniski novinari uvek bili ljubazni prema meni (želim da se izvinim svim 'kul' novinarima koje sam možda povredila), ja ne spadam u one kojima je sasvim prirodno da se javno obraćaju, između ostalog je napisala Osaka u saopštenju koje je objavila na društvenim mrežama.  Na to joj je kratko, ali jasno odgovorio Rafael Nadal.

- Razumem ja Osakinu odluku, ali, znate, bez medija koji pišu vesti o nama i uspesima koje ostvarujemo širom sveta, mi verovatno ne bismo bili ono što sada jesmo - rekao je Španac. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a