DO DESETE POBEDE PREKO VLADIKAVKAZA: Veljko Ražnatović otputovao na pripreme u Rusiju (FOTO)

Novosti online

06. 03. 2021. u 18:57

Veljko Ražnatović otputovao je za Rusiju gde ga 20. marta očekuje 10. profesionalni meč u karijeri.

ДО ДЕСЕТЕ ПОБЕДЕ ПРЕКО ВЛАДИКАВКАЗА:  Вељко Ражнатовић отпутовао на припреме у Русију (ФОТО)

Foto ATA Images

Protivnik našeg borca u meču kruzer kategorije još nije poznat, a očekuje se da će njegovo ime biti obelodanjeno u narednih nekoliko dana.

Ta borba održaće se u Moskvi i biće jedna od uvodnih pred meč Čečena Artura Beterbijeva i Nemca ruskog porekla Adama Dinesa za Dablju-Bi-Si i Aj-Bi-Ef pojaseve u lako teškoj kategoriji.

- Vrlo dobro znam šta me čeka u Vladikavkazu, ali to je moj život. Sanjao sam tako surove pripreme. Idem sam, nikog nema, kao tigar. Verujte, proliću mnogo znoja i krvi, ali cilj i dalje ostaje isti - da budem najbolji na svetu. Meč u Moskvi će sigurno biti najteži za mene u dosadašnjoj karijeri, ali ako Bog da pobedom u srcu majčice Rusije ostvariću jedan od svojih snova -rekao je Ražnatović  pred put u Moskvu, odakle će produžiti u kamp Murata Gasieva u Valdikavkaz.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!