SPORTSKI SAVEZ SRBIJE U POSETI POŽAREVCU: Odlična saradnja sa gradom

N. I.

23. 02. 2021. u 17:44

GENERALNI sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković posetio je grad Požarevac.

СПОРТСКИ САВЕЗ СРБИЈЕ У ПОСЕТИ ПОЖАРЕВЦУ: Одлична сарадња са градом

FOTO: SSS

Organizovan je sastanak sa gradonačelnikom Sašom Pavlovićem, članom gradskog veća zaduženim za sport Milanom Jovićem i predsednikom Sportskog saveza grada Požarevca Zlatanom Kostićem.

Grad Požarevac izdvojio je 100 miliona dinara za sport u 2021. godini, a gradonačelnik prepoznaje značaj sporta i ima mnogo razumevanja za ovaj sektor.

- Velika nam je čast što smo danas ugostili generalnog sekretara SSS gospodina Marinkovića sa saradnicima. Drago nam je što naš sportski savez sa svojom matičnom kućom ima odlične odnose, a grad Požarevac će i ove godine podržati sport i sve akcije koje će biti organizovane u našem gradu.

Na sastanku je bilo reči o rekreativnom sportu i promociji zdravog života. Generalni sekretar Sportskog saveza Srbije izjavio je:

- U sklopu redovnih obilazaka teritorijalnih sportskih saveza posetili smo Požarevac. U ovom gradu sprovodi se akcija Budi zdrava-vežbaj sa nama, a u planu su i priključivanje akciji sporta u policiji, kao i akcija promocije sporta u vrtićima i predškolskim ustanovama. Kako grad i Sportski savez grada Požarevca imaju odličnu komunikaciju verujemo da će sport u ovom gradu biti iz godine u godinu na višem nivou. Razgovarali smo da ove godine organizujemo i Mali sajam sporta, koji će od ove godine biti obogaćen dodatnim sadržajima i biće pravi praznik sporta u mestu koje će ga organizovati - rekao je Marinković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

IBRINA HELENA Lepa plavuša deceniju starija od njega - nije tipična žena fudbalera: Videla sam zlatan sat i veliki nos (FOTO)