ATANASIJEVIĆ ČUVA TRON: Peruđa se revanširala Lubeu za poraz u finalu Kupa i zacementirala prvo mesto

S. K.

04. 02. 2021. u 11:53

IZGUBILI su Kup, ali ne daju tron. Odbojkaši Peruđe revanširali su se u 21. prvenstva Italije Lubeu (3:2) i zacementirali prvo mesto pred plej-of. Naš korektor Aleksandar Atanasijević odigrao je tri seta, osvojio četiri poena, ali je meč obeležio fenomenalni Leon sa 29 poena. Tako se Peruđa posle tri dana revanširala Lubeu za poraz u finalu Kupa Italije.

АТАНАСИЈЕВИЋ ЧУВА ТРОН: Перуђа се реванширала Лубеу за пораз у финалу Купа и зацементирала прво место

Foto: Sajt Peruđe

Osim Atanasijević radovali su se Petrić (13 poena) i Stanković (14) u dresu Modene, posle pobede nad Veronom u gostima od 3:1. Podraščaninov (9) i Lisinčev (8) Trentino je posle serije od 15 uzastopnih pobeda doživeo drugi uzastopni poraz, bio je slabiji od Milana - 0:3.

Ravena Alekse Batka savladao je Padovu sa 3:0. Slast pobede posle duge pauze osetila je i Ćisterna Slobodana Kovača, koja je bila bolja od Vibo Valentija sa 3:2.Pjaćenca je u gostima savladala Moncu sa 3:0.

U poslednjem kolu prvog dela šampionata Peruđa čeka Moncu, a Lube gostuje Vibo Valentiji. Peruđa i Lube imaju isti odnos pobeda i poraza (18-3), ali Atanasijevićeva ekipa ima četiri boda viška.

TABELA: Peruđa 54, Trentino 50, Trentino 44, Vibo Valentija 35, Monca 33, Modena 31, Milano 29, Verona 22, Ravena 19, Padova 13, Ćisterna 7 bodova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri