LEGENDARNI RUKOMETAŠ PROMOVISAN U BORCU: Sa Vujovićem na vrh

S. M.

11. 01. 2021. u 22:02

VESELIN Vujović je zvanično promovisan kao novi trener Rukometnog kluba Borac iz Banjaluke. Dolazak proslavljenog rukometaša i stručnjaka privukao je ogromnu pažnju u regionu, a svi se nadaju da će saradnja, koja je dogovorena na pet meseci, biti nastavljena i na kraju godine.

ЛЕГЕНДАРНИ РУКОМЕТАШ ПРОМОВИСАН У БОРЦУ: Са Вујовићем на врх

FOTO: D. Pozderović

- Toliko dobrih reči i sjajan doček me obavezuju da radim kvalitetno. Čast mi je što sam došao u Borac, da vodim veliki klub sa tradicijom. Sve se poklopilo. Danas ću upoznati igrački kadar, pa ćemo razmišljati o eventualnim pojačanjima, mada je teško naći dobrog slobodnog igrača - istakao je Vujović.

Saša Kondić, predsednik RK Borac, kaže, za "Novosti", da je klub potpisivanjem saradnje sa velikim trenerskim imenom, kakav sigurno jeste Veselin Vujović, pokazao kakve su ambicije RK Borca u aktuelnoj sezoni.

- Želimo najbolje rezultate i na domaćoj i na evropskoj sceni - poručio je Kondić.

Vujović je tokom trenerske karijere vodio brojne klubove sa kojima je osvajao trofeje. Tako je Sjudad Real doveo do trofeja u Kupu EHF, dok je sa Vardarom bio šampion SEHA lige. Pored toga osvajao je titule šampiona u Hrvatskoj i Makedoniji.

Reprezentaciju Slovenije je doveo do bronze na SP. Zato i ne čudi da je dolazak u Banjaluku doneo veliko interesovanje, a ljubitelji rukometa su pogotovo oduševljeni što će velikana iz "Borika" voditi jedno od najvećih igračkih i trenerskih imena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠTA KAŽU PROGNOZE? Evo koliko će Srbija osvojiti medalja na Olimpijskim igrama