BIKOVIĆ PODELIO STIPENDIJE MLADIM BOKSERIMA: Hvala vam što nas predstavljate u svetu

Novosti online

23. 12. 2020. u 10:57

Bokserski savez Srbije nastavlja sa lepim akcijama, a sve u cilju razvoja boksa i pomoći najboljim takmičarima.

БИКОВИЋ ПОДЕЛИО СТИПЕНДИЈЕ МЛАДИМ БОКСЕРИМА: Хвала вам што нас представљате у свету

FOTO: Bokserski savez Srbije

Promoter Svetskog prvenstva u boksu, glumac Miloš Biković uručio je u ime Bokserskog saveza Srbije stipendije mladim talentovanim bokserima i bokserkama, šampionima Srbije u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji. 

"Hvala što nas predstavljate u svetu i što svojim radom i talentom, treninzima gradite od sebe velike boksere, svi smo ponosni na vas. Drago mi je što na ovaj način spajamo sport i kulturu, pozorište i boks, nadamo se da će ova uzajamna promocija doneti ne samo popularizaciju sporta već i nove buduće šampione. Boksu i glumi je mnogo toga zajedničko, discpilina, odricanje, rad na sebi, jak karakter", rekao je Biković.

FOTO: Bokserski savez Srbije

Sara Ćirković srebrni junior sa nedavno završenog Evropskog šampionata takođe je stipendista BSS. Ova šampionka živi na jednom mestu, trenira na drugom, ide u školu na trećem i uprkos svemu tome konstantno napreduje i beleži fantastične rezultate.

"Idem u školu u Srebrenici, živim u Bratuncu, treniram u Zvorniku. Izabrala sam boks, volim ga svim srcem i nije mi teško, jer ono što se voli to nije teško. Želim i naredne godine da budem najbolja. I san mi je plasman na Olimpijske igre 2024. u Parizu", zaključila je odlična Sara. 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda